Testen waar je maar wilt

Wij komen naar je toe: thuis, in een hotel of op kantoor

Makkelijk en snel een coronatest laten doen? Ons mobiele testteam komt al vanaf 1 persoon bij je langs om een PCR of sneltest af te nemen, maar is ook inzetbaar voor grote groepen. Veilig aan huis, of op een andere locatie naar keuze. 

Gebruik het formulier om een testafspraak op locatie aan te vragen. Je ontvangt binnen 2 uur een reactie.

Vraag nu een test op locatie aan

Aangesloten bij CoronaCheck-app
NEN 7510 gecertificeerd

Tarieven

Testen op locatie is efficiënt en voordelig

Hoe meer testen we op dezelfde locatie kunnen afnemen, des te lager de kosten per test. Ideaal dus wanneer je met het gezin op vakantie gaat, of met een groep mensen bij elkaar komt en zeker wil zijn dat niemand Covid heeft. Maar ook voor bedrijven die een veilige werkomgeving willen creëren, is testen op locatie een efficiënte en voordelige oplossing.

1 PCR test € 175,00 p.st.
2 PCR testen € 125,00 p.st.
3 PCR testen € 108,00 p.st.
4 PCR testen € 100,00 p.st.
5 PCR testen € 95,00 p.st.
5+ PCR testen Neem contact op
1 sneltest € 135,00 p.st.
2 sneltesten € 85,00 p.st.
3 sneltesten € 68,00 p.st.
4 sneltesten € 60,00 p.st.
5 sneltesten € 55,00 p.st.
5+ sneltesten Neem contact op

Thuis, op kantoor of in je hotel testen

Hoe werkt dat precies?

Na het invullen van het aanvraagformulier op deze pagina krijg je binnen 2 uur reactie. We maken een afspraak op de door jouw gekozen locatie.

Een van onze opgeleide medewerkers komt naar je toe en neemt de coronatest(en) af. De test duurt gemiddeld 5 minuten. Bij een sneltest heb je binnen 15 minuten de uitslag. Voor een PCR test brengen wij de monsterbuizen naar het lab en ontvang je binnen 24 uur de uitslag per mail van ons.

Zowel de uitslag van de sneltest als de PCR test kun je uploaden in de Coronacheckapp, en je ontvangt een reiscertificaat. Het betalen van de test(en) kan via een factuur, of ter plekke met een mobiel pinapparaat.

Hoe werkt testen op locatie?

Vul het formulier in

Vul het aanvraagformulier in en ontvang binnen 2 uur een reactie op jouw aanvraag.

Testen op locatie

Een van onze medewerkers rijdt naar jou toe en neemt de Coronatesten af op de door jou gekozen locatie.

Betaal de testen

Betalen kan met factuur of mobiel pinapparaat bij onze medewerker.

Ontvang binnen 24 uur de uitslag

Wij brengen de monsterbuizen naar het lab en je ontvangt binnen 24 uur de uitslag.

Professioneel testpartner tijdens evenementen

Veilig & betrouwbaar samenkomen.

Ons mobiele testteam is ook inzetbaar tijdens grotere evenementen. Wij waren officieel testpartner tijdens het Eurovisie Songfestival 2021, waar ruim 55.000 bezoekers zijn getest. Ons mobiele testteam verzorgde tijdens de Invictus Games in 2022 alle dagelijkse testen van de topsporters en familieleden (én koninklijk bezoek).

Wij denken graag met je mee hoe we jouw event tot een veilig succes kunnen brengen.

Officieel testpartner Eurovisie Songfestival 2021

In 2020 werd het Eurovisie Songfestival afgelast, maar in 2021 kon het evenement doorgaan dankzij de ‘safe bubble’ van Lead Healthcare. Gedurende 6 weken werden alle mensen die meewerkten aan het Songfestival dagelijks getest. Van presentatoren, zangers en pers, tot de licht-, geluid- en cameraploegen. In totaal hebben we ruim 55.000 testen afgenomen.  

De testuitslagen werden op locatie afgelezen en waren steeds binnen 15 minuten bekend. De uitslagen werden vervolgens gekoppeld aan persoonlijke toegangsbadges. Zonder badge met geldige testuitslag, kreeg men geen toegang tot Ahoy. Dit zorgde ervoor dat het event voor iedereen veilig kon plaatsvinden. 
 
Bij deelnemers en medewerkers die na afloop terug naar het buitenland vlogen, nam Lead Healthcare ook de speciale reistesten af. 

Lead Healthcare X Invictus Games Den Haag 2022

Lead Healthcare heeft samen met een Covid-team van de Invictus Games Den Haag 2020 (vond plaats in april 2022) besmettingen gemonitord om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen voor alle deelnemers, medewerkers, vrienden en familie. 

Als faciliterende partij, boden wij advies, materiaal en monitoring van besmettingen en reiscertificaten. Alle deelnemers werden dagelijks getest in het Zuiderpark en alle deelnemende hotels van het sportevenement, met behulp van drie mobiele teams. Voor vrienden en familie van de deelnemers is een speciale website ontwikkeld waar zij zelf hun test konden inplannen.

Een greep uit onze samenwerkingen

Veelgestelde vragen

Getest? Check je uitslag!

Dat kan veilig via het uitslagenportaal. 

U kunt tijdelijk geen iOS-devices gebruiken om de test af te nemen. Een laptop/macbook of android telefoon werkt wel. Excuses voor het ongemak.